Godkendt fedtfrysning hos bodyshape-esbjerg

Fedtfrysning af deller

Fedtfrysning hjælper dig af med de irriterende deller – f.eks. på mave, lår, sider, hage eller de såkaldte mandebryster. Bodyshape er specialister i fedtfrysning. Her behandles du med den europæisk producerede Lipocontrast teknologi, som er godkendt og med beviselige effektive resultater.
Cirka 1/3 af fedcellerne forsvinder efter en behandling, og den fulde effekt ses efter 3-4 uger.

Se mere på bodyshape-esbjerg.dk

Bodyshape-Esbjerg er en af de mest erfarne fedtfrysnings-klinikker i Danmark med over fem års erfaring og kunder fra hele landet. Reduktionen af fedtvævet er en naturlig proces, der udnytter kroppens egne processer via stofskiftet. Behandlingen er både for kvinder og mænd, yngre som ældre, trænet som utrænet, og effekten af fedtfrysning er varig.

Hvordan behandlingen foregår

Inden behandlingen er der mulighed for en gratis forundersøgelse. Selve behandlingen foregår ved hjælp af vakuum, fedtvævet “suges” ind i mundstykket, og derefter behandles det med varme-kulde-varme- temperaturchok. Behandlingen er smertefri og du sidder eller ligger behageligt under processen, og har mulighed for at høre musik eller læse, eller bare slappe af. Behandlingstiden afhænger af, hvor store områder, du skal have behandlet, et område tager cirka en time. Som sagt er behandlingen velegnet for alle, dog er det afgørende at det fedt man ønsker at få fjernet, er lokalt placeret, og at ens vægt er nogenlunde stabil, og at man ikke lider af kulde- eller varmeallergi.

Ingen særlige forholdsregler

Der er ingen bivirkninger eller særlige forholdsregler ved fedtfrysning. Efter behandlingen er huden rød, kan være følelsesløs i et par timer, og i nogle tilfælde er der blå mærker, men der er ingen begrænsninger på dine gøremål. Du finder fedtfrysningspris på hjemmesiden, og ved en gratis konsultation får du fedtfrysning tilbud.

Se også

Kvalitets køleborde hos Gastroudstyr.

Hos Gastroudstyr finder du køleborde til dit storkøkken uanset størrelseskapacitet og plads i dit køkken. …